Automatické napěňovače mléka usnadní přípravu mléka dokonalé konzistence pro latté nebo cappuccino.
Mléka však může v mléčných trubicích zaschnout, což způsobuje žluknutí minerálů a usazování vápníku. Čistící přípravky URNEX Rinza tyto zbytky účinně rozkládají, aby se nedostaly dále do nápojů.
1. KROK – VYJMĚTE HADIČKU NA MLÉKO Z NÁDOBY NA MLÉKO (POKUD JE K DISPOZICI) A VYJMĚTE NÁDOBU NA MLÉKO Z CHLADÍCÍCHO PROSTORU.
2. KROK – VYHLEDEJTE A SPUSŤTE CYKLUS ČIŠTĚNÍ MLÉKA NA STROJI.
3. KRKOK – DO PRÁZDNÉ NÁDOBY NEBO DO NÁDOBY NA ČIŠTĚNÍ MLÉČNÝCH CEST PŘIDEJTE ČISTÍCÍ TABLETU (NEBO TEKUTINU NEBO PRÁŠEK).
4. KROK – POSTUPUJTE PODLE POKYNŮ K ČIŠTĚNÍ MLÉČNÝCH CEST V PŘÍSTROJI A PŘIPOJTE NEBO ZASUŇTE HADIČKU MLÉČNÉHO SYSTÉMU DO ČISTÍCÍ NÁDOBY.
(U přístrojů, které mají Samostatný cyklus čištění, se po aktivaci cyklu přidá voda k naředění čistícího prostředku. Čistící roztok se bude rozpouštět až do dokončení procesu čištění. U ostatních přístrojů je nutné přidat vodu.)
5. KROK – PO UKONČENÍ ČISTÍCÍHO CYKLU NAPLŇTE NÁDOBU ČISTOU STUDENOU VODOU A OPAKUJTE ČISTÍCÍ CYKLUS POUZE S VODOU, ABYSTE VYPLÁCHLY VŠECHEN ČISTÍCÍ ROZTOK.
(V některých přístrojích je tento krok automatický bez nutnosti zásahu obsluhy.)